2010 m. kovo 19 d., penktadienis

Aš - trys atskiri žmonės

Aš - trys atskiri žmonės

2Tim.2:19 Bet tvirtai stovi Dievo pamatas, turintis tokį antspaudą: „Viešpats pažįsta savuosius“ ir: „Tepasitraukia nuo neteisybės kiekvienas, kuris šaukiasi Kristaus vardo“.



MES PRAĖJOME ŠVENTYKLOS PASTATYMĄ, APIE ŠVENČIAUSIOSIOS PASTATYMĄ IR PRIĖJOME PRIE TO, KAD VISA TAI ŽMOGUJE – TAVYJE IR MANYJE, TAIP ??? TAIGI PAKARTOKIME DAR



DARBAI – TAI TIKĖJIMO IŠREIŠKIMAS - В26.11.1965
120... AŠ – trys atskiri žmonės... AŠ – kūnas, siela, ir dvasia, trys atskiri žmonės, bet aš... tiktai viena mane daro ta būtybe.

IR NEŽINAI ŠITO - У15.08.1965 123 Dabar , viduje šito yra dvasia , kuria jūs tampate gimdami žemėje ir į jį įkvėpiamas gyvenimo alsavimas. Šita dvasia – nuo puolusios natūros, todėl, kad ji neduota Dievo, bet ji buvo (duota) daleista Dievo. Dabar jūs tai supratote?

125 Dabar, paskutinė žmoguje tai siela, ją kontroliuoja tik vienas jausmas, ir tai laisvas... moralinis pasirinkimas laisvos valios: išrinkti ar atmesti.

JĖZAUS KRISTAUS DIEVYBĖ – Kas toks Kristus Jėzus? Jis yra jumyse tokiame lygyje, kokiame jūs leidžiate Jam būti. Jis prasimuša, stengiasi praslinkti į jus, įeiti į jus šiandien. O jūs laikotės atokiai ir abejojate, atidžiai žvelgiate ir žiūrite, ir truputi svyruojate.




VIENYBĖ - 11.02.1962
145 … Suprantate, tiktai pas žmogu yra siela. Dievas įdėjo: Pagal išvaizda jis kaip gyvūnas, tai tiesa, bet Jis patalpino į jį sielą. Būtent šituo jis skiriasi nuo gyvūnų

VIENYBĖ DIEVO VIENAME
99 Bet Šventosios Dvasios veiksmas, Dievo karalystė jumyse! Ir Dievas sėdi soste tavo širdyje, Savo kontrolės patalpoje, kontroliuoja tavo jausmus, tavo jėgas, tavo sprendimus ir daro tave viena su Juo vienybėje ir meilėje.

261 Izaokas niekada neikam nepadarė žalos, o Izaokas buvo nuo velnio, bet Jokūbas – iš tų pačių įsčių – buvo iš Dievo. Velnio sėkla, moters sėkla, Dievo sėkla ėjo toliau.
264 Ir draugai ką jūs bedarytumėte, jeigu jūs krikščionis ir Dievas jūsų širdyje ir jūs žinote, kad perėjote iš mirties Gyvenimui, tai jūs

ŽALČIO SĖKLA - Вс.В 28.09.1958
261 Izaokas niekada niekam nepadarė žalos, o Izaokas buvo nuo velnio, bet Jokūbas – iš tų pačių įsčių – buvo iš Dievo. Velnio sėkla, moters sėkla, Dievo sėkla ėjo toliau.

DU MEDŽIAI EDEME, SIANDIEN ŠITAI IŠORINIAME IR VIDINIAME ŽMOGUJE IŠ KURIŲ MES SUSIDEDAME

Šiandienis Jozuė įtvirtina tvarką bažnyčioje, dalindamas kiekvienam dovanas, vietą, poziciją. Ir Jis yra Dievo Balsas, Šventoji Dvasia, kalbanti per vidinį žmogų , išgelbėtą Kristaus. Jūs iki šiol viską supratote?

ŽIŪRINT Į NEMATOMĄ - В03.10.1958
28 …Nes išorinis (matomas)
žmogus maitinasi psichologija ir intelektu, bet vidinis žmogus maitinasi Dievo Žodžiu.

IR TAIP, KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ DU ,PIRMAPRŽIAI, MEDŽIAI, NUO KURIO MES VALGOME, TOKIUS VAISIUS ATNEŠAME, O KIEKVIENAS MEDIS PAŽĮSTAMAS IŠ VAISIŲ МАТ. 7;15-20

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą